9 "#aanrader"

Dorian Driessen"De interactieve cursus was meer dan interessant. Voor iedereen, zowel privé als zakelijk erg boeiend en een aanrader. De heren hebben erg veel kennis en hebben me zeer enthousiast gemaakt over het brein achter de social media en marketing. Nogmaals heel veel dank voor alles, Dorian."

- Dorian Driessen Commercieel manager SportsSpeakers (Masterclass 13/3/2014)


8 "Interessant voor alle marketeers en ondernemers"

Jacco Rijsbergen Jelcos"Vandaag een buitengewoon interessante masterclass Social Branding gevolgd onder de bezielende leiding van Tim en Tom van Studio ST&T. Interessant voor alle marketeers en ondernemers die meer willen halen uit hun social marketing strategie. Heren, mijn complimenten! En voor iedereen die geïnteresseerd is in het effect van psychologie op (neuro) marketing en op zoek is naar nieuwe ideeën voor een succesvolle (online) campagne, kijk 'ns op de website van Studio ST&T of bel ze gewoon op, krijg je zeker geen spijt van!"

- Jacco RijsbergenCo-founder Jelco's (Masterclass 18/2/2015)


8+ "Gemotiveerd en geïnspireerd verliet ik de Masterclass"

review-sandra-22-1-2015"De Masterclass Social Branding van Studio ST&T gaf mij een verfrissende kijk op hoe ik dagelijks met Social Media bezig ben. Bijzonder leuk om te zien hoe je met de kennis van psychologische processen in kunt spelen op je content. En goed om daarna, heel praktisch, campagnes onder de loep te nemen en samen te ontdekken hoe tekst en beeld met simpele toepassingen (veel) overtuigender – en dus effectiever – kan. Gemotiveerd en geïnspireerd verliet ik de Masterclass, met een handzaam werkboek in mijn tas. Fijn als naslagwerk wanneer ik het geleerde in de praktijk ga toepassen, want dat ik dat ga doen, dát is zeker. "

- Sandra van Waart Online manager at Ronald McDonald Kinderfonds (Masterclass 22/1/2015)


"Super leuke masterclass, hieronder mijn oprechte review"

review-mark-22-1-2015"Een korte samenvatting hoe je Social Media voor je laat werken… en hoe niet
Dat is de kern van de Masterclass Social Branding van Studio ST&T. De masterclass werd gegeven door Tim en Tom, twee enthousiaste mannen. Zij hebben veel aansprekende voorbeelden en daarnaast veel goed onderbouwde kennis. En dat vind ik een hele leuke combinatie. Ik had de kennis en energie van deze masterclass niet willen missen. "

- Mark Santbergen Santbergen Engineering (Masterclass 22/1/2015)


"Met recht een Masterclass"

review-balt-26-11-2014

"Studio ST&T heeft een verrassende insteek: psychologie van beïnvloeding vanuit wetenschappelijke benadering, en dat toegepast op de effectiviteit van Social Media Branding. Met recht een Masterclass, ik heb er erg van genoten en ook wat van opgestoken!"

- Balt Leenman Salesforce Practice Leader g-company (Masterclass 26/11/2014)


9 "Veel eye-openers"

review-bart-13-3-2014

"Ik dacht dat ik al best veel van social media wist, maar deze psychologische insteek was echt verfrissend. Veel eye-openers. Wel een vol programma, dus het door ST&T gemaakte overzichtsboek kwam goed van pas."

- Bart Erkens Project- & changemanager Businesscie (Masterclass 13/3/2014)


8 "Met inspiratie liep ik de deur weer uit"

review-elise-30-1-2014

"Met veel plezier heb ik deel genomen aan de Masterclass Social Media (...) en met een hoofd vol nieuwe informatie, ideeën en inspiratie liep ik de deur weer uit!"

- Elise de Koning Hoofd marketing Cellro (Masterclass 30/1/2014)

 + Veel nieuwe dingen geleerd
+ Direct door te zetten naar de praktijk
+ Interactieve sessies zijn erg leerzaam
- Ik wist niet superveel van Social Media dus soms moest ik wat bijbenen.

8- "Waardevolle wetenschappelijke inzichten"

review-rosanne-30-1-2014

"Bij de Masterclass Social Branding wordt duidelijk waarom iets wel werkt (en waarom niet). Die inzichten maken het makkelijk om in een voortdurend veranderend online media landschap effectieve merk campagnes voeren." 

- Rosanne Klaver Testconsultant (Masterclass 30/1/2014)

 + Sterke en inspirerende presentatie
+ De toepassing van wetenschappelijke inzichten vond ik een grote plus

- Er had meer verwezen mogen worden naar het bijgeleverde informatieboek

- Te weinig interactieve sessies (red. dit advies hebben we ter harte genomen)


8+ "Aanstekelijke presentatie"

"Dan denk je alles te weten. Nee dus. Cursusleider Tim Zuidgeest heeft een aanstekelijke presentatie over slim gebruik van moderne media. Wat is voor een lokale afdeling van een politieke partij een slimme manier om mensen te benaderen?"

- T. Brouwer Fractielid lokale politieke partij (Masterclass 29/11/2014)


Masterclass Social Branding

Social Media Marketing seminar voor gevorderden.
Gemiddeld cijfer: 8 van de 10 met 11 beoordelingen

Over de cursus

De Masterclass Social Branding is een cursus van Studio ST&T | The Persuasion Artist.

Studio ST&T
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Contact

Bekijk de veelgestelde vragen

Voor vragen over deze cursus, neemt u contact op met Tim Zuidgeest

030 22 70 410

tim[at]studiostt.nl 

Nieuws & Data

De eerstvolgende Masterclass is 23-11-2015.

De volgende niet missen?


Voer een (geldig) e-mailadres in
Geen naam