Beschikbaarheid

Kosten: normaal 1250,-
Snelle beslissers: 950,-

  • Vrijblijvend. U kunt zich tot een week voor de cursus kosteloos uitschrijven
  • Achteraf betalen. Betaal alleen als u tevreden bent over de masterclass

Masterclass bij u in-house?

incompany-masterclass-social-branding-gcompany.jpg

De in-house variant van de Masterclass Social Branding wordt vooral gekozen door bedrijven waarin meerdere werknemers actief met Social Media te maken hebben.

Vooraf zullen wij uw bedrijf, industrie en doelgroep in kaart brengen om zo de creatieve sessies, cases en voorbeelden af te stemmen op wat voor u relevant is. Bedrijven die de in-company masterclass houden, waarderen deze hoge mate van relevantie, die de vorming van direct werkbare ideeën stimuleert. Bekijk hier het verslag van de in-company Masterclass bij g-company.

De cursus omvat naast het gehele seminar ook meerdere geleide brainstormsessies, geheel toegespitst op uw bedrijf en merkidentiteit. Deze sessies worden als bijzonder waardevol ervaren en scheppen vruchtbare grond waarin de toepassing van de psychologische kennis en principes tot bloei kan komen.

In één dagdeel leert uw team de laatste psychologische technieken achter effectief social media gebruik. Ze worden daarbij continu geprikkeld deze te vertalen naar de marketing en CRM van uw bedrijf.

Voor meer informatie mailt u met Tim Zuidgeest, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij staat u graag te woord.

Over de cursus

De Masterclass Social Branding is een cursus van Studio ST&T | The Persuasion Artist.

Studio ST&T
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Contact

Bekijk de veelgestelde vragen

Voor vragen over deze cursus, neemt u contact op met Tim Zuidgeest

030 22 70 410

tim[at]studiostt.nl